Dun & Bradstreet – POWER OF DATA

U Promenada centru u Beogradu održan je završni ovogodišnji Dun& Bradstreet događaj koji je organizovan u čast klijenata, partnera i svih uspešnih kompanija koje iz ove godine pune izazova izlaze kao pobednici.

Predstavnike preko stotinu kompanija iz Srbije pozdravile su, kao domaćica, direktorka prodaje Dun & Bradstreet u Srbiji Jelena Gajić i kratko upoznala sa razvojnim putem kompanije Dun&Bradstreet u Srbiji i svetu, i Milena Matić, Business Development Manager kompanije Ciklopea, kao predstavnik sponzora događaja.

Predstavnici Dun & Bradstreet kompanije, Aleksandar Golubović i Nikola Todorović uveli su zvanice u jednu posebnu sferu inovativnog područja Dun & Bradstreet rešenja i predstavili D&B Hoovers – rešenje koje omogućuje da poslovanje kompanija raste brže i efikasnije, koristeći najveću poslovnu bazu podataka na svetu a Draga Todosijević govorila je o značaju bonitetno izvrsnih kompanija za regiju u kojoj posluju.

Održan je i panel pod nazivom “Moć podataka”, koji je moderirala menadžerka za odnose sa ključnim klijentima Dun & Bradstreet kompanije, Emina Kalezić. Emina je sa gostima razgovarala o sertifikaciji poslovnog uspeha, prednostima poslovanja sa D&B bazama i rešenjima, o poverenju i sigurnosti u odnosu na specifičnosti tržista.

Nakon zvaničnog dela događaja, gosti su uživali u ukusnoj i raznovrsnoj ponudi hrane i lokalnih vina, uz ambijentalnu muziku.