Proslava ovogodišnjih poslovnih uspeha

Proslava ovogodišnjih poslovnih uspeha u organizaciji Dun & Bradstreet Srbije.

Dun & Bradstreet je organizovao decembarski poslovni susret u Beogradu, sa željom da zajedno sa uspešnim kompanijama, svojim klijentima i prijateljima proslavi ovogodišnje poslovne uspehe ali i probudi interesovanje o tome kako možemo postići nove u sledećoj godini.

Čuli smo interesantne poslovne informacije i stekli nove poslovne kontakte u ugodnoj atmosferi Azzaro Black Club-a, uz Anđelku Prpić kao moderatora, koja je dodatno uveselila Dun & Bradstreet događaj.

Jasmina Šantić, načelnica Odeljenja za razvoj odnosa sa poslodavcima Nacionalne službe za zapošljavanje pokazala je kako uz podršku nacionalne službe za zapošljavanje do najboljih kandidata za zapošljavanje, kakvi su podsticaji i subvencije NSZ za razvoj poslovanja kroz učešće u merama aktivne politike zapošljavanja, kako su sajmovi zapošljavanja moderan i uspešan oblik povezivanja kompanija i kandidata za zapošljavanje, te ostale modalitete saradnje Nacionalne službe za zapošljavanje sa kompanijama.

Draga Todosijević objasnila je koliko je i zašto važno imati D&B D-U-N-S Seal, kreiran da podigne kredibilitet kompanija na internetu, poboljša konkurentnost i omogući više poslova na današnjem izazovnom međunarodnom tržištu.

Petar Bajić, menadžer za odnose s novim kupcima, upoznao nas je sa rešenjima D&B Hoovers, koje podržava rast poslovanja kompanija, izlazak na nova tržišta i pronalazak novih i kvalitetnih poslovnih partnera.

Core business Dun & Bradstreet, analitiku poslovanja kompanija kao i doprinos bonitetno izvrsnih kompanija uspesima privrede Srbije predstavio je Aleksandar Golubović, savetnik za razvoj poslovanja kompanije Dun & Bradstreet.

Ovakvi susreti, pogotovo izvrsnih kompanija kao što su ove koje su učestvovale u događaju, izuzetna su prilika da se steknu novi poslovni kontakti. Zato su učesnici iskoristili priliku i proširili mrežu poslovnih partnera.

© Copyright 2013 - 2018 Prudent - Design by Digital Circle - Izrada sajtova